TAVI COM PROD SERV
NOI VINDEM SOLUTII
Phone
0744.671.426

RECOMANDAREA SPECIALISTULUI

Avand  in vedere ca in executia unei lucrari se tine cont de proiectul de executie,indicatiile arhitectului si nu in ultimul rand de dorintele beneficiarului ,in intocmirea unei oferte, este foarte important bugetul pe care beneficiarul il poate pune la dispozitie pentru fiecare tip de lucrare in parte.
Din acest motiv recomandarea specialistului facuta clientului in a alege optim un anumit material sau serviciu trebuie facuta tinanad cont de marimea bugetului pe care acesta il poate investi.


Putem lucra cu trei tipuri de posibile bugete pe care clientii nostril le pot avea:
1.Bugete mari – pentru material Premium
2.Bugete medii – pentru materiale middle
3.Bugete reduse – pentru materiale economice


Din acest motiv, serviciul de ofertare clienti pe care firma il coordoneaza va pune la dispozitia clientului cel putin trei variante de oferta  pentru fiecare obiectiv.
Astfel, functie de bugetul fiecaruia ,clientul va putea sa analizeze ce varianta din ofertele propuse  isi poate permite.


Manopera pentru oricare din variantele analizate este aceeasi – Premium.
Toate variantele de executie au garantie de buna executie cel putin trei ani si durata acesteia poate creste daca folosim materiale premium.
Suntem deschisi oricarui tip de negociere si vom fi onorati daca vom putea satisface dorintele dv.pentru ca noi : TCPS – Vindem Solutii.

 Produse
Produse